Hyr motorbåt – Veckouthyrning


Hyr motorbåt – Veckouthyrning

Ta med familj och vänner en vecka med trevliga strandhugg i Stockholms vackra skärgård. Flexibilitet, service och trygghet är nyckelorden när du vill hyra motorbåt genom oss.

Seafaring 34 möter alla krav du kan tänkas ha när du vill hyra premiumbåt och komma ut på sjön med stil. Seafaring 34 liknas vid en mini-yacht då den är i särklass rymligast i sin klass. Det finns fönster och värme i alla hytter. Du har alltid fri utsikt mot horisonten från styrplats och salong med glasfönster hela vägen runt som ger 360º panoramavy. Gränsen mellan båt och natur suddas ut i en Seafaring 34.

Båten har rena enkla linjer med genomtänkt och modern design. Vår Seafaring 34 är utrustad med 6 ordinarie kojplatser i 3 hytter. Förvaring är det gott om i samtliga hytter och på akterdäck finns ett mycket stot stuvutrymme under däck.

Veckohyra 2019

Vecka 28-32: 35 000 kr
V.25-27 & 33-35: 30 000 kr
Övriga veckor: 25 000 kr

10% rabatt vid hyra två veckor eller längre

Saltsjöns Marinpool – Trygghet och service

All uthyrning hanteras av Saltsjöns Marinpool. Mellan varje hyresperiod genomförs noggrann kontroll och underhållsservice. Saltsjöns Marinpool sköter all hantering kring bokningar samt service. För våra kunders trygghet på sjön ingår alltid jourservice på plats om något oförutsett skulle inträffa.

När hyresperioden påbörjas görs en genomgång av båten tillsammans med dig som gäst. Samtliga båtens funktioner beskrivs. Under veckohyran finns även manualer och instruktioner att tillgå i båten.