Båtcharter


Båtcharter

Vi arrangerar båtcharter för företag och privatpersoner. Oavsett om ditt sällskap ska på företagskonferens, eller om ni tillsammans med familj och vänner vill uppleva Stockholms skärgård kan vi lösa det efter era önskemål!

En tur till Vaxholm, Utö eller Sandhamn med middag är en uppskattad tur. Eller varför inte uppleva Mälarens sevärdheter under en lunchkryssning till Drottningholms Slott?

På vår Seafaring 34 får det plats upp till 10 personer. Vår skeppare ser till att ert sällskap trivs ombord under hela färden.

Vi arrangerar skräddarsydda upplägg för både företag och privatpersoner med möjligheter till catering ombord. Vi hjälper dig med så mycket eller lite du önskar.

Välkommen ut i Skärgården

I skärgården är elementen ständigt närvarande. Havet, djurriket och den saltstänkta luften ger ett unikt klimat och natur med med väldigt vacker siluett. Det är inte svårt att förstå varför den fascinerar så många människor, och ständigt lockar till sig både inhemska och utländska turister. 

Stockholms skärgård är unik på många sätt och något vi är stolta att visa upp för dig och dina gäster. Kontakta oss så hjälper vi er.